Stelletje boeren

Stelletje boeren

Ja! 17 miljoen boeren ja! Zelfs met driedelige pakken aan en dikke bakken onder hun kont en eigenlijk… Eigenlijk lopen we allemaal nog rond op klompen en vinden we het leuk om zaadjes te planten. Toch lekker een zaadje te planten in de grond of in iemand anders. Zelfs één van onze banken heeft het woord boer er in zitten… Duuuuhuuuuuhhhhhssss!

Toch leuk een zaadje planten. Dat is waarom ik Albert Heijn vroeg te doen wat ze deden. Een zaadje planten. Het te zien groeien. Gewoon door een leuk campagne dingetje ervan te maken. Hebben hun er ook een beetje lol aan. Zo kan je thuis dingen groeien om te eten. WE laten ook dingen groeien, omdat het dan mooi is. Gewoon voor de leuk om er dan naar te kijken.

Deze kunnen we dan ook weer verkopen. Dan gaan we weer over zeemannen hebben maar daar heb ik het al over gehad. Kijk maar. Ach in ieder geval. Ik heb de vis te pakken hoor jongens en dames aan de rand van de zee… Gewoon een kwestie van binnen halen. Zijn eigenlijk ook boeren… in plaats van aarde hebben ze dan de zee.

Zie je alles heeft zo zijn betekenis.

Helemaal niet verkeerd hoor voor een stelletje boeren. Gewoon even een paar snotneuzen de les lezen. Zelf de mensen die van buitenaf komen en bij ons settelen vinden ons boeren en vinden het nog leuk ook.

Ze vinden zichzelf namelijk ook boeren. Het is één van de oudste beroepen ter wereld. Die gasten aan de andere kant van de oceaan zijn settlers. Dus gewoonweg boeren die een nieuw land zijn gaan ontdekken en vervolgens het feit gaan haten dat ze boer zijn.

Nou wij niet hoor. Fuck die domme zooi! Lekker door boeren en laat die boer maar zitten. Luidkeels boeren wanneer ze iets doms zeggen… Thuis he dan wel . Niet in het openbaar. Zulke boeren zijn we dan ook weer niet.

‘T zijn wel een beetje verwaande kwasten hoor die zogenaamde niet boeren. Beetje wel! Beetje enorm.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s